CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, December 24, 2010

Contest Si Manjaku Comel =)

 wah.. semakin rajin nampaknya diriku mengjOin contest² neh..
huhuhu... gigih kOo...
klu yg simple dimple ni leh la den jOin.. huhu..
sO.. aku dpt cOntest ni dari 
perbuatan aku yg rajin lak memblOgwalking ari neh..
aku terterjah blOg ♥Masyimalo's heart♥
then ku nengOk ade cOntest.. esOk lak tuh duedatenye =P
sO heRe u aRe =)
 
syarat-syarat sangat mudah...
1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie.. dOne

2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw) -dOne
3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib)

piccas yang ummi pertaruhkan ialah...
tam taraaaaa...
*
**
***
****
*****
******
*******
********
*********
**********
*********
********
*******
******
*****
****
***
**
*

pic ni tercOmel coz Iman sedang senyum lebar ;)
IMAN SYAHMI BIN SHAHRIZAL
9 buLan

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak) - done
5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni... dOne

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun.... baby Iman nak masuk 9 mOnth

7. tag rakan2 anda 5 org... nk tag sape nih eh....

cikjah
kak nadya
ciklinn
kak aina
ziemah

sekian terima kasih..
chaiy0²!! best Of luck tO us :P



6 kata² pujangga:

Ain Zulaikha said...

alahai comey nya iman, geram tgk.. huhu bila lah nak ada baby sndiri ni T_T

Ummi Iman said...

tQ ain...
wah x sabar nk de baby ke.. sabar dik..
nti kamu dpt baby lagi cOmey taw.. sebab awak cOmey =)

nazirulhazwan~ said...

chomel2, nak pinjam jage sari;p

Ummi Iman said...

naz... nk pinjam jaga sari jer ker...?
jadik babysitter Iman nak..??

emieysandra said...

tembamnyer iman..gudluck yer akak ;)

Anonymous said...

woow
huhu
bila lah nak ada baby sndiri ni

müzik dinle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...