CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 20, 2010

Wah!!... dapat anak buah baru... =)

Ekceli news neh agak da basi…   
agak kebizian hingga terlupa nk citer psl dis bundle of joy =) 
adik laki aku dapat baby boy tanggal  
 
28 September 2010, jam 7.30 mlm @ Hosp. Putrajaya.. 
Adik ipar aku kena ceaser coz high blood pressure.. ikutkan x cukup bulan lagik… baru 33 weeks.. Alhamdulillah semuanya dalam keadaan sihat walaupun baby kena masuk NICU coz berat 1.5kg plus premature baby kan.. 

Muhammad Aidil Sufi Bin Mohd Shahril nama diberi…

Seperti yang kita sume taw, bayi pramatang ni mmg belum fully develop.. masa ku tgk smlm [ms bby Sufi kuar 28/9 tuh, kami x pat tgk coz terus di antar ke NICU] aduhai… kecil nya..fragile.. ku takut nk dokong coz mmg aku x brani.. huhu… maklumla baby Iman ni kuar mmg da agak semangat gitu.. ku nak nanges jek ms tgk baby Sufi smlm.. [coz smlm baru baby Sufi kuar dari incubator], tp ku tahan airmata ku.. huhuh.. 

baby Iman dok bual² ngn Sufi… mereka kan sebaya.. bila ku panggil nama Sufi, baby Sufi bukak mata.. kedip² matanya.. dia taw yg org panggil nama dia.. 
tO Alang & Laila, sabar bebanyak ye.. Angah doakan bayi tersayang Alang & Laila cepat sihat dan tidak ada apa2 komplikasi. Semoga baby Sufi cepat besar & kuat yer.. nanti leh main ngn Iman… Iman nmpk da x sabar nk geng da tu…

Kepada Laila, dun’t give up k.. teruskan Breastfeeding.. Kuatkan semangat dan congratz coz dapat Breastfeeding Sufi  yang tersayang walaupun menempuh sedikit kesukaran. Insya ALLAH, Ila kan berjaya. Kak Ngah doakan. Sabar banyak² dalam menyusukan Sufi =) Insya ALLAH,bila kita diuji ni ada ganjaran besar jika kita bersabar.


4 kata² pujangga:

master shah said...

to angah,thankz a lot for ur supported..

Ummi Iman said...

wah... suda ada blog... ade improvement.. huhu..
ur welcome..
aku kan kakak... hahahah

nueeunlimited said...

erm.. beso jugak bb nih. akaknye bb lgsg x rsa nk dokong cmtu.. sgt2 la fragile. tapi tgk staffnurse lam NICU tuh godak2 ank kite cam bb tuh da beso. hehe... cian tgk kan..
congrats to mama n papa sufi..

Ummi Iman said...

tu la kak.. emi x brani nk dokong.. nurse wat mcm kasar je kan.. x smpai hati nk tgk.. congratz tuk akak gakz.. bg susu manyak² eh... semoga baby akak cepat besar... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...