CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, October 10, 2010

|Ten..Ten..Ten|

sila jangan tertanya² dengan post ku ni yer.. its mean today is 10.10.2010.. so, ten ten ten hihih... memandangkan ianya jatuh pada hari minggu so, ramaila bakal² pengantin berlomba² dengan ikan lumba² tuk amik date tersebut.. termasukla opismate ku.. da bergelar pn nurshazana yer... so, layankan aje bebelanku ttg xtvt kami pada 10.10.10.. =)

kami gerak dari rumah ke Cheras (umah pengantin) dlm area kul 11.. itupun aku nk kena singgahsana ke opiz dlu nk amik kad kawen.. klu x harusla kami sesat barat kan.. huhu.. kami naik keta along aku coz along dtg bmalam umah kami semalamnya.. along plan nk g IKEA plakz pas kenduri kan.. maklumla org nk masuk umah baru.. pas g opiz singgah lak umah maksu kt kajang.. hahaha bykkan persinggahan kami.. nih benti nk amik kamera la plakz.. kameraku yg kazen ku pinjam... skang ku sedari tuk menjadikan blog kita agak besh tuk dibaca harusla ade piccas kan.. ;)

Alhamdulillah, Iman amat behave skali =).. itula untungnya breastfeeding ni.. dimana² pn bole.. even dlm keta x perlu kelamkabut tuk membancuh susu.. cuma sediakan diri Ummi ni ajek.. heheh...

breastfeeding anytime anywhere.. i loike !!
 cuaca agak panaz... smpai berpeluh badan mak nokkss... nak² dokong dak tecit-ucuk-acam Iman Syahmi ni.. mmg smpai jek umah perantin kami truz serbu meja makan dlu.. sementara line clear ni.. nti da ramai org, agak susah nk handle dak kecik ni.. pas2 baru kami naik umah perantin.. nk jumpa ngn zana.. sesi bergambar nan adoo.. huhu.. kamera tgal lam keta.. amatla bahaya yer kekwn.. Do not leave valuables thing in the car k.. =) then kami truz gerak ke umah Cik kiah.. IKEA dihati =)


ku g ke iKEA ni coz along aku nk pindah umah baru.. so, nk deco² rumah tu harusla survey² dlu kan.. plus barang² di IKEA amat tertarik-menarik-ko-mmg-tembam.. hahaha... so, layan piccas je la eh.. sekali lagi anak Ummi amat baik sekali... tidak meragam.. Alhamdulillah... sebab ummi da bagi obat-baik-punyer kt Iman.. ;)


eh...ape en.suami wat tuh.?

ape yg maklong cube wat kt saya neh.. [iman berkata]

anak Ummi yg da kemamaian.. =)

abg geram kt sape tuh..?

urs truly ;)

tgh diskusi ngn beli meja makan ker bang ?
my lOve =)
haishh.. nape iman totop mate neh..? adekah sebab iman tersepit antara Ummi & ayah
danish yg agak lasakz...


peace tO all ;)





Lenanya anak Ummi =) setia ngn bantal poloknya ;)

family along aku.. danish kena kurung dlm troli monopoly huhuhu

selesai jerk urusan di rumah Cik Kiah aka IKEA, kami pulang ke rumah lam kul 6 lbh gitu.. then perut memasing da berkumandang irama zapin so, singgah I'm Luvin it @ McD.. drive thru jerp.. coz mls nk beratur kt kaunter.. mkn dirumah lagi besh =)

along gerak pulang ke N9 dlm kul 10pm.. sian mereka kerana terperangkap di hiway smpai kul 3 pg.. kerana accident  teruk di Hentian Pedas Linggi - Simpang Ampat tu.. mmg tragis kan eksiden tuh.. nih yg wat aii seriau nk nek bas neh... [opss... kamoo nk naik bas g mane ni chmie..?] ahaha... sedikit cerita psl kemalangan tersebut..

ALOR GAJAH: Kemalangan yang meragut 12 nyawa di Kilometer 223 Lebuh Raya Utara Selatan di antara Hentian Pedas-Linggi dan Tol Plaza Simpang Ampat, mengakibatkan laluan di kawasan itu bagi kedua-dua arah mengalami kesesakan teruk kira-kira empat jam malam tadi.

Laluan paling teruk mengalami kesesakan adalah ke arah Selatan apabila ribuan kenderaan terkandas agak lama berikutan dua bas dan beberapa kenderaan yang terbabit dalam kemalangan itu melintang di atas lebuh raya.

read more.. klik here


0 kata² pujangga:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...