CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, December 22, 2008

::My Lovely Mum::

Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan ibuku sayang..
Allah selamatkan kamu...
Panjang Umurnya..Panjang Umurnya.. Panjang Umurnya serta mulia..
(Lagu Happy Birthday versi P. Ramlee.. heheh)

Happy Birthday to my lovely mom.. We love u so much.. Thanx for being a great mom for us.. Semoga mak panjang umur dan dimurahkan rezeki serta dikurniakan kesihatan yang baik.. Paling penting doaku agar mak sentiasa berada di bawah rahmatNya.. Insya allah... I love u mak.. love u so much...

* updet* sory yer adikku sayang... aha la lupa 2 mention la ur name... pic cupcake tu aku cilok dr blog adikku.. walla... majuklak die nama x disebut.. huhuh... on dat day, my adik ni call from ireland.. sory la x sembang lama coz bz melayan bakal abg iparmu.. hahaha.. lenkali kol lgi eh.. neway, bila nk send cupcake ke sini.. =) take care sweetie...

Sabtu (20 Disember 2008)

My lovely mum's besday were on 2oth of December.. We've a great time.. hehe.. aku juz belikan kek from Baker's Cottage.. banyak benda yang berlaku on dat day.. nak dijadikan cerita, aku beli kek kt Baker's Serdang ngan Chteh.. Aku belikan Kek Tiramisu.. pas beli kek, kami gi MAEPS lak.. Chteh nk beli benih cili tuk kwn dia.. aku juz tgu dalam keta jek coz it was so hot out there.. hahaha.. ayat poyos... then Chteh la offer kt aku yang dia nk anta aku balik kg.. walla pucuk dicita ulam mendatang.. hahah.. aku lagi la suker.. tp dia kena amek Eddy dlu kt umah Uman.. aku pn x kisahla as long as Chteh nk anta aku kan.. coz dia pn da lama x jmpa Danish.. so, dalam kul 1.15 kami da smpai Putrajaya.. amik Eddy.. alahai kena singgah umah Uman la plak.. bkn per aku kenangkan kek yg aku beli tuh jerk.. haru jek kalau cair.. bila ku tinjau, kek itu still dalam kondisi yang OK.. hehe.. pas2 lepak umah Uman dalam 15min gitu.. coz aku da wat jelingan maut kat Chteh.. harharhar.. today is my mom's besday la.. xnak la lelambat kan.. pas2 kami gerak trus balik Tampin... dlm kul 430 kami smpai Tampin.. wat a long journey.. heheh.. slaloo aku balik tampin dlm sejam jek.. ni almost 2 jam stgh.. Chteh ku memang romantik la bwk keta.. harhar.. Eddy da tdo kt sebelah.. aku yg dok belakang ni la temankan Chteh.. mgkin kami nih banyak menyinggah kot.. tuh yg lambat.. ayah da banyak kali msg aku.. bknnyer ape.. ayah pesan kt aku singgah pasar beli ayam n paper.. takut pasar Tampin tuh tutup.. huhu.. then singgah pasar beli ayam.. mmg betul ramalan ayah.. pasar hampir tutup taw.. kami mmg bernasib baik.. pakcik yang jual ayam tu da tgh wat calculation da.. huhu.. alhamdulillah... ohoo.. lupa nk cite psl kek.. smpai kt R&R Semban, aku tinjau lagi kondisi kek tu.. wallllaaaaaa... kek ku cair... hampir runtuh mcm kt Bukit Antarabangsa tu.. da x rupa kek da.. aku x smpai hati nk snap pic kek tu... camne ni.. aku da kalut gile.. sian kt mak.. i wish i wanna make a suprise for her... Chteh coolkan aku.. dia kate smpai Tampin jerk kita trus carik kek mak.. aku pn tingat kt Tampin pn ade Baker's COttage.. camne la aku leh lupa.. klu tau tadi leh beli kt Tampin jerk.. ape kes la Cik Emi ni... 2nd Cake aku beli Warmest Chocolate.. coz tiramisu illekk... xpe la... as long as I've got sumthing on my mom's day.. Sampai umah mak da hidangkan nasi ayam tuk kami.. TQ so much mak.. mcm tau² yg kami nih lapa... along pn baru smpai..so, agak meriahla.. aku tgk mak senyum jek.. der org tuk celebrate her besday.. kami memang nk mak happy ever after.. yg psl kek cair tuh aku msuk dlm fridge umah.. aku nk chteh bwk balik Keratong.. Chteh gerak balik Keratong dlm kul 6.. gerak awal coz Eddy da x saba nk jmpa wife n anak dia.. pas Chteh balik jek trus aku updet kampungku.. hhuhu... till here.... Zasssss

2 kata² pujangga:

aishahZ said...

walla...pic from ma blog..huhu..
sedey2..bukan sedey pasal kek..sedey...nama ku xdisebut..wakaka...MOm...luv u too...nak nagis tepon mak..huhu..salam~

Chmie Comel said...

adikku sayang...
di i forget 2 mention ur name..
oh noo... pls forgive me...
tlepas pandang.. excited celebrate besday mak..
heheh cilok pic tu xper kan..
heheh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...