CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, November 2, 2008

Updet Blog...Updet Blog.

Salam.. hye all..Alamak bersawang la plak blog aku ni.. heheh.. da sebulan kan aku x updet.. mesti korg rindu nye la.. ahakz.. perasan sungguh..*wink*wink.. bknnyer xnk updet tp 2 much work 2 do..+ dunt have much time la.. so sorry to all my reader.. haha mcm baguih jek.. sis aina pn tegur aku.. nape da lama x updet blog..?? dia kate ramai yg baca blog emi ni, so.. untuk tidak menghampakan sis aina & reader² yg lain yg telah memberi semangat padaku untuk mengupdet blog.. so here i am.. =)
Actually, tlalu byk citer yg aku nk kgsi bsama kalian semua, tp x taw nk mula kt mane.. haaa.. korg nk taw cite yg mana 1 ekk.. hehe..mana la korg tau citer aku kan... ok lets start wit dis story..tanggal 8 Oktober 2008, i've got my 1st nephew.. so chomell.. Muhammad Danish bin Muhammad Effendy.. dilahirkan di Putra Specialist Hospital Melaka.. Alhamdulillah, both of them sihat semuanya.. so xcited.. biasala 1st nephew 4 me.. n 1st cucu for mak ayah.. hai.. pasni danish mendahului carta atuk ngn wan la ea.. hihi.. so, skangni akak aku bpantang di Tampin.. dengan jagaan jururawat pencen.. sape lagik.. mak aku lew... sayang mak.. ummphh.. so dis pic belong 2 d' cutest baby Danish..

Ok.. next story.. haha padan muke aku.. malas lagi nk updet.. ha! kan suma xpired nye citer baru nk publish.. huhu.. sowie ea.. atleast aku nih ader jek criter kan.. haha.. citer kali ni banyak berkisarkan budak comel bernama Danish sahaja.. huhu.. excited lebih mak ngah dia ni.. =)

17 Oktober 2008 - Jamuan Rumah Terbuka Jabatan Perkhidmatan Korporat, Perbadanan Putrajaya @ Dewan Melati. Setiap bahagian diminta menyediakan gerai masing² dan menu mengikut pilihan bahagian. Di samping itu, ada prize tuk Baju Paling Glamer + Gerai Terbaik.. So, menu bagi bahagian aku@ HR adalah Soto Ayam dan tema kami Warisan Klasik+ nama gerai, Wes Mangan.. Nape pilih name 2 ea..? coz soto tuh menu org jawa kot.. aku rasa la.. klu salah jgn marah na.. plg besh der tempe goreng.. So classical.. so, opismate aku bekerjasama membawa props yg bersesuaian dengan tema kami.. siap der props² yg agak klasik la.. huhu..nnti aku paste kan pic tuh klu korg x caya.. so, malas nk taip pjg².. korg tgk je la pic² yg ade ni ea.. =)
25 Oktober 2008 - Kenduri Aqiqah @ Cukur Jambul Muhammad Danish di rumah ibu bapaku @ Tampin, N9.. Mcm biasa aku ader la org yg plg bz di mana aku jek org kuat mak ayah.. means aku assistant mak cum PA mak .. kami 4 beradik je kan.. along tgh pantang.. adik laki aku cam biasala.. laki kan.. wat kije luaran je la.. & adikku yg bongsu nun jauh di benua Ireland.. =) ari jumaat tuh aku da apply cuti.. da ler ari 2 HR wat jamuan raya.. so, dis year x pat nk join.. xpe la.. family comes 1st aite.. so, balik kpd crite kenduri td.. so far berjalan dgn lancar + meriah.. ramai gak sedara yg hadir.. special Thanx 2 all my relatives 4 coming.. kehadiran anda semua banyak membantu kami sekeluarga.. Yg plg happy adalah my luvly mom n dad coz melihat semuanya berjalan seperti yang kami harapkan.. Sepupu sepapat ku enjoy every moment of the kenduri.. paling glamer danish la.. sume org dok snap pic dia jerk.. tmasukla mak ngah dia ni.. giler enterprem.. heheh.. danish kuat tdo.. time org cukur rambut dia pn, dia tdo jerk.. even speaker kt sblh tinga pn dia x nangih.. heheh.. gud boy.. geramnye aku tgk die.. sure adik aku teruja ngn citer aku ni.. p/s: adik, jgn jeles ha.. angah manja² ngn danish.. u'll miss him a lot.. ;)
doaku agar Muhammad Danish menjadi seorg insan yg soleh.. dunt notty².. x sabar tgu danish besar.. leh ikut makngah soping.. =) ok, ni beberapa pic yg dpt di snap.. a picture is worth a thousand words.. so, kita enjoy.. =)





Itu jer crite yg aku nk kongsi ngn korg.. hope korg enjoy.. hehe.. klu x enjoy pn... pedulik ape kan.. hahah.. blog sendiri =) i can say wutever i want rite.. so, pas ni aku akan cuba merajinkan diri untuk updet blog ni ea.. support me k.. *wink*wink.. Insya allah.. 2 all my reader, sudi²kan diri memberi komen di page aku ni ea.. kotla der yg x kena kan.. gtau la.. leh la aku perbetulkan.. hehe.. TQ all...

2 kata² pujangga:

aishahZ said...

xaci....
nk jgak dukung danish...waaaa...

Angah said...

nanti adik balik..
adik dukung la puas2 ea..
hehehe....
we're misz u alot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...