CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, November 29, 2010

Hari Pertama - Cabaran 30 hari bersama Chmie =)

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about  yourself.
@ MAHA 2010
NEXT
15 fakta menarik pasal CHmie :P


1.    Nama aku Nor Emiliza Binti Zainuddin.. fakta yang menarikkan.. hahah x bley blah…

2.     Saya anak ke-2 daripada 4 adik beradik dan saya paling comel antara semua. Maksud comel di sini ialah paling comel la.. hehe. Sekian! Menarik bukan ;)

3.    I ♥ kids… suka sgt kanak²… kanak² jua suka kt aku.. apakah…?

4.    I ♥ Laughing, I'll be brain dead if I don't!

5.    I love food of any kinds - western,masakan kampung, anything. Just bring it on! I'm not fussy when it comes to food. I can eat (almost) anything

6.    Aku x suka tidurku diganggu.. watch out!! Fakta yang menarikkan :P

7.    Aku memang menarik-tertarik-ku-memang-devOuge :P.. sila jgn muntah ijo.. ;)

8.    Aku suka sport.. suka sgt… ku suka tgk canel sukan ngn en. Hubby.. suka bertuka pendapat ngn en. Hubby.. silap haribln, ku jdi pengulas sukan.. hahah… tp sejak 5 menjak ni.. mcm da a bit slow la xtvt sukanku…

9.    Aku ni sorg yg lembut hati.. bukan aku kate la org yg kater… klu ape jua yg org wat kt aku.. aku mcm hurmm.. biala kan.. nk wat camne.. bkn jenis aku nk bls² neh… en. Hubby ade gak ckp ngn aku agar strict sket kan.. jgn bg org pijak kapla aku.. tp apakan daya.. aku mmg da mcm neh.. bOleh ubah ke eh..??

10.  Bila da suka tergelak tuh.. means aku ni mmg happy gO lucky la kan.. klu lam family aku kira da jdi mcm entertainer la.. huhuh… riuh la umah aku klu aku ade…

11.   Friendly & Talkative… bkn bermaksud ku suka bebel eh..  aku suka bcakap.. cakap jerp… even tgh wat check up kt hosp pn aku msih boleh sembang² ngn strangers.. :P peramah teramat.. huhuhuh…

12.   Aku suke berkawan.. aku x kisah pn berkawan ngn sesiapa.. even dlu jdik enemy aku pn still jdik kawan aku smpai la ni… x elok la kan musuh² ni… penah gak terbaca sesiapa yg memutuskan tali silaturrahim tuh.. berdosa besar… tul ker..??

13.   Suka senyum.. walaupun kekdg senyumanku x berbalas.. hahaha… senyum tuh kan sedekah ;)

14.   Love tO cook… sejak jadi isteri ni lagila rajin nk masak kan… tp stakat ni x penah lagik wat n3 psl masakan aku.. hahaha… nanti² la eh..

15.   Last but nOt least… I’m sO touching klu dgr citer² sedih neh.. nak² klu ianya melibatkan kanak² & org tua.. klu tgk bersamamu tuh sure tangkap leleh tuh.. waakaka…. Dalam hati ade taman :P

Alhamdulillah… I’m dOne ;)
 

3 kata² pujangga:

nazirulhazwan~ said...

yang no 6 tu membuktikan kita boleh team!haha

Ummi Iman said...

hooyeaa... tp bila da beranak kecil ni.. mmg sabar je la bila tidur diganggu ;)

cik puan akish said...

mmg menariks!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...