CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, January 7, 2011

Contest saat pertama bersama si cinta hati =)

  Contest ke 2 di tahun 2011..
sekadar mencuba naseb.. plus mengisi masa lapang.. hehehe
tO wawa... aii jOin eh..




wajib menjadi follower blog wawa comell. -dOne -

sO gambarku bersama chenta hati ku adalah..
 ♥

 wah tamak kOo letak smpai 4 piccas...
hOpe diterima la yer..
puas aii cantumkan ni.. huhuh.. =)

1. berapa lamakah anda telah bersama encik chenta hati? 
 kami mule berkenalan pada Mac 2003.. kenal pn kt opiz makcik aii.. masa tuh aii baru start kije kt UPM & si dia baru berkhidmat di MARDI.. sO, memg berdekatan la kan.. kami declare pada Oct 2003 iaitu ketika majlis kOnvokesyen aii.. si dia bwk bunga besar wOo.. siap der teddy ♥ lgik.. sO, hubungan kami kira² da 7 tahun 2 bulan 4 minggu =) Alhamdulillah, ALLAH panjangkan jOdoh kami.. kami diijabkabulkan pada 27 Jun 2009.. haishhh.. still pengantin baru k.. walaupun anak da kuar sOrg.. hehe.. & kami bergelar ibu bapa mithali pada 30 Mac 2010.. ♥ my chenta hati damn much..
 
2. ceritakan saat pertama anda bersama encik chenta hati. 
hurmm seingat aii la kan..(maklumla da putus urat ms bersalin aritu.. ;) )
1st date kami, kami g lunch kt cafe Fakulti Perubatan, UPM.. mmg kalau cafe tuh still ade, disitula medan saksi percintaan kami.. ketika 1st date tu kami banyak bercerita psl family & life kami.. ku rasa masa 1st det tuh aii yg byk ckp.. si chinta hati jadik pemerhati PBB.. huhu..aii kan frenzly plus talkative.. kami sembang mcm kekwn jerp.. nO heart feeling pn time tu.. tp bila start declare.. wahh lOving² gitu... sehari x dgr sOre leh angau.. wakkak.. jiwang.. bluwerkk...kami banyak ngedate kt cafe² di UPM sajOrk.. x pun kami ngedate kt umah maksu aii..  piccas kt atas tu.. aii cOmbinekan.. ala² krOnologi percintaan kami dari bercinta sehinggala dikurniakan baby =) sO sweet... Alhamdulillah, I'm blessed.. Tq ALLAH..
 
3. cipta tagline paling kreatif anda untuk encik chenta hati. 
SemOga Abang terus menjadi Imam di setiap solatku, penjaga, pemerhati, peneman, pembela, penggerak, sahabat & penghibur sayang..
To the world you may be just one person, but 2 ME you may be the world, Abang =)

~ rakan² yg bertuah adalah.. ;)

dats all dude...
hOpe rezeki menyebelahi kami.. *wink*wink..




2 kata² pujangga:

Softtouch [Hanim] said...

sy kene tag yer...InsyaAllah yer..gud luck!

++ applelicious ++ said...

thanks yea sebab sudi join contest wawa ni. :) :) :) .
nanti kamoo check nama dalam senarai peserta taw.
make sure nama dan link kamoo betul.
if ada sebarang masalah,please inform wawa segera.wiii~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...