CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, February 4, 2009

::Aku yang ke'bz'an::

Assalamualaikum... setelah sekian lamanya.. blog aku ini bersawang tanpa diselenggara... maafkan diriku kerana membiarkan blog ini sepi tanpa khabar berita.. terlalu banyak dugaan dan cabaran yang aku tempuhi lately nih... bermula dari CNY hingga la ke ari ni.. byk bebeno benda menerjah aku.. semoga aku dikurniakan kesabaran yang tinggi.. Insya Allah...
baru² ni Chtehku kena tahan wad kt Hospital Serdang.. 4 hari gak la dia stay dlm ward.. sampai boring member... hehhe.. peneman setianya aku la kan.. alhamdulillah semuanya selamat... sabtu lepas, parents aku dtg dr Tampin.. saje nk jenguk Chteh.. + nk tlg aku pack brg kt kuarters aku tuh.. I'm moving to a new house... hehehe... insya allah... barang suma da pack.. tngal nk angkut jek.. pindah ke mana....? hehe biarla rahsia... cuma tinggal skit² jek nk kemas... nk buang suma benda alah dlm peti ais.. so, gudbye kuartes.. hohoho.. bila aku baca tag kekwn.. walawei aku kena tag... dr Cik Jah dan my lil sis .. akan ku gagahkan diriku untuk menjawabnye... so, be patient dear.. hehe... miss u all ...

4 kata² pujangga:

a.long said...

mmg patut pun kena buang dlm peti ais tu coz dah expired benda2 dlm tu.beli je tapi masak kat kedai........

Chmie Cute said...

hahaha...
benda dlm peti tuh bukan eden yang punyo..
heheh.. ousemate eden yg punyo...

nard said...

wahhh...nak pindah ke mana tu ekk?

Chmie Cute said...

nard: heheh...
pindah ke ...... tunggu!!
yg pasti dekat cni² jek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...