CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 20, 2009

:: Piccas lagii...::

Salam.. Kali ni entry aku hanya entry bergambo... heheh.. maklumla da jumpa piccas yang bole diupload.. so here u are.. piccas aku bersama kekwn Chteh di wedding Membe Poli Chteh di Meru Klang.. Citer ni aku da post dalam 2 bln lps kot.. sekiranya terlupa yang mana satu.. aku link kan kembali entry tersebut.. LAYAN....

* kami baru sampai coz sesat skit.. trus g ambil santapan.. ;)

* X bape nk licin coz b4 dis da serbu 2 kenduri kawen.. huhu

* Chteh tersengih kekenyangan :p

* setel ok segala hidangan.. tgh bersantai heheh

From L to R : Azman Jawa (Pengantin) , Faruq, Awek Faruq, Chteh, Aku, Awie, Shah

p/s: En Shah, pandang mana tuh..?

* Chteh selaku Photographer.. Tgh wat lawak.. lawak ape..? Kami² je tau.. huhu


:: SEKIAN TERIMA KASIH ::

2 kata² pujangga:

cik ienn said...

mizemie,
boleh tak, tolong forward email yang ::Lifebook 2009::.

mizz_azreen at yahoo dot com.

tq.

~~ciklinn~~ said...

haitsss........... apasal dik kau tunjuk pinggan yg nasik tinggal sikit tu... hahhahahah sedapnyer gi mkn nasi minyak pengantin...

re: dik kalu kawan minat rumah tu suh dia email akak kat cinda8@gmail.com......... bgtau dia rumah tu freehold n dekat dgn sekolah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...