CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, January 7, 2009

::No Updet::


Salam... kepada rakan² ku sekalian, kemungkinan blog aku neh akan menyepikan diri wat sementara waktu.. ini adalah kerana memberi laluan pada diriku yang agak ke'bz'an di awal² tahun neh... heheh.. so, sekiranya aku punya sedikit peluang dan kesempatan aku akan updet mana yang termampu eh.. heheh.. ekceli aku x bape pasti sama ade aku neh ade ke tidak loyal reader eh.. aku sedaya mampu akan cuba mengupdet blog aku ye...

i'll miss u all.... =)

5 kata² pujangga:

aishahZ said...

hehe..ni pesanan penaja..

ni no.lin dak umah tu..

lin: 0172477702..

pastu arrange la ngn die erk..

erm..*olay+maybelline(natural)*

Chmie Cute said...

heheh..walla siap pesanan penaja..

hmm..ok.. nnti angah kol dia...

shida da masuk duit ker..?
ker x jdik..?
nak tgu skali dia nyer ke baru nk tuka eh..
ker convert duit adik dlu...

aishahZ said...

erm..shida kata,da masuk..erm,cbe try cek.tkut abah die lum masukkan lagi..erm..die nye 2000..
erm,ikut angah la erk mana yg mudah..adik ok je=)...
ni xshat..nk demam..da mkn ubat da=)..
dun worry erk..=)

Chmie Cute said...

masuk kat Maybank ke..
hurm.. baru cek tp xde lgi..
lom masuk kut...
la.. demam ker..

hurmm.. on YM x..
on jap.. nk chet jap..der bnda nk tanya...

~~ciklinn~~ said...

okess.... nanti dah habis bizi dtg umah akak lagi yer..'

heheh nak beli gak yer dancing tu.... marilah kita sama2 bergoyangg....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...