CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, September 2, 2008

Ape² Ajer

Salam.. hye all.. 3 hari x updet blog.. haha mcm lama jerk.. mcm² benda nk story.. tp cite yg a'la carte la ye.. =) ok, 1st sabtu lps.. umah aku der kenduri arwah merangkap kenduri kesyukuran+doa selmt tuk adik aku yg akan fly ke ireland+akak aku yg akan melahirkan cahayamata syawal nnti insya allah.. so, suasana mmg meriah coz suma sedara mara+jiran tetangga dtg.. smpai jek dr pjaya jumaat tuh da bz siapkan bahan² tuk lauk pauk kenduri.. hmm, nk cater x besh kan.. masak sendiri gak yg besh w/pun agak penat.. tp xper.. wat secara gotong-royong x rasa sgt.. umah da penuh ngn sedara... TQ 2 ila+dayang coz menghadirkn diri.. appreciate it much.. da lama x jmpa korg.. dayang igt nih kenduri engagement aku.. oh tidak!! supposely cengitu la.. hihi.. ader aral melintang patah.. hmm, tp yg x beshnye time kenduri nih adlh suma makcik²+sedara aku musti tny soalan cepumas kt aku.. BILA ANGAH NAK KAWEN?? huwa.. sape x nk kawen.. tp x sampai seru lgi.. & biasala kan jwpn standard aku.. ANGAH MUDA LAGI.. @ LEPASKAN ADIK² DLU.. hehe ok ke jwpn 2..? or else aku kena crik alter len..time ni aku x amik pic..tp aku akan upload kan pic yg disnap oleh my kazen.. chtehku x dtg.. =( xpela, dia ade sebab x dtg.. aku faham.. hope ayah chteh cepat sembuh..
keesokan harinya, wak2 untuk mengemas rumah plak.. simpan pnggan mangkuk yg tlh dgunakan smasa kenduri.. baik kemas awl² coz lusa da nk pose.. yg msh tgal drumahku family makteh+ maksu.. still meriah.. dan tidak ku lupa tanggal 31 ogos adalah besday my lovely dad.. AYah, happy birthday..Angah sayang ayah so much.. =) cm biasa xtvt memotong kek masih diteruskan even ayah da mencpai umur 58 thn.. tp ayah still muda.. bak kate ayah, ' ayah baru 28 thn' heheh..gmbr akan diupload kan seketika nnti.. hihi.. mcm biasa seumur hidupku ini.. aku mesti akan smbut awal ramadhan bersma kuarge tersyg.. 1st terawih+1st sahur+1st berbuka mesti bersma family.. even masa study dlu pn klu der class aku sgup ponteng.. hehe.. opss.. alamak terkantoi suda.. da kije ni pn aku akan apply cuti.. haha.. camne la klu aku da kawen nnti, sure kena bahagikan wak2 seadilnya kan.. oh no.. hihi..
ape lagi nk cite.. alamak blank+blur.. 2 la.. waktu kije curik² updet blog.. haha.. nnti klu² aku igt ape aku nk citer.. aku updet lgi yer.. SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK pada semua.. Moga mendapat keberkatan dariNya... Insya Allah..

0 kata² pujangga:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...