CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, June 29, 2018

Alhamdulillah... I'm Back

Assalamualaikum,

Alhamdulillah... Ingatan masih kuat.. hehe.. Masih ingat password blogger ni.. hihih... mimpi apa lah eh tiba² je nak update blog ni.. 

Sebenarnya hari² aku jenguk blog.. hari² jugakla hatiku berkobar nak update blog.. tp kesudahannya terkubur begitu sahaja.. haha...๐Ÿ˜๐Ÿ˜

mujur aku x jadi SpiderWoman je.๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹.. sbb blog ni dah bersawang... lama weii.. bkan makan hari.. makan minggu dah ni... lama makan tahun... hehehe... bertabah je la... nk update pn fikir gak.. ade ke org nk baca ni... hehe..

Insya ALLAH next entry perkongsian yang baik² sahaja.. hehe... nak cerita psl personal, famili.. rasanya x tercerita kot.. banyak benoo...

Alhamdulillah 9 years of marriage & counting.๐Ÿ’–๐Ÿ’–.. Anak pun masih 2 hero..๐Ÿ’“ belum ada rezeki.. perancangan ALLAH S.W.T yang terbaik.. Insya ALLAH.. doakan yang baik²..

Iman & Irfan dah berzikir nak adik... Insya ALLAH nak... huhu..๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Last but not least.. masih mood Hari Raya.. so, dikesempatan ini saya nk ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI .. MAAF ZAHIR BATIN.. Maafkan segala salah silap guwe ya... hehe... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Tahun ni pecah rekod xdaq gambaq 1 famili di pagi raya weiii.... ntah mana la silapnya.. sibuk sgt ke sampai terlupa huhu... bak kate laki aku... xpe la ummi... nanti kita snap masa Raya HAji...๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ 

Till here... tata... tunggu next entry..

 

0 kata² pujangga:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...