CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, April 28, 2009

::Kepulangan Yang Dinanti...::

Assalamualaikum....

I'm back in blogging world.... Maafkan diriku kerana membiarkan blog ku ini dilitupi dengan sawang² nan grata... heheh... bile kesibukan kerja membatasi segalanya... teratakku terbiar sepi.. maafkan diriku sekali lagi.. terlalu banyak cerita yang ingin aku kongsikan bersama sahabatku sekalian.. terutama skali story yang aku sudah bergelar tunangan orang... =) TUNGGU... kepulanganku di dalam dunia blog ini.. heheh.. skangneh der kije nk wat... i'll story morry de morning glory 2 uolls k... misz uolls.. muahzzz..

p/s: Tajuk x bley blah.. mcm lagu raya daa.. harharhar... =)


1 kata² pujangga:

norulaina said...

salam emi.. sorry banyak2 akak tak gitau nama blog baru.. bkn nk privasikan blog tu, tp tak sempat nk gitau.. sori bebanyak tauu... nnt send la cite kat email ke.. akak tak sempat nk view blog kengkawan skrg sibuk sgt sblm bercuti lama hehe.. :) apepun tahniah & smg slmt sume yee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...