CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

::My Lovely Day::

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

My Baby =)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 31, 2012

Rindu sama kamooo ;)




Assalamualaikum....

It has been like ages aku tak update blog... penyakit M melanda diri ketika di zaman preggy anak ke 2.. hihi... nih my 2nd baby pn da nk setahun barula rajin sket nk updet hihih... slalu aku blOgwalking je.. jenguk sahabat² blog yg rajin beno update blog dorg.. sgt suke jejln jenguk blog mereka ;) sekaligus aku rs bersemangat balik update blOg neh... 

Alhamdulillah aku telah dikurniakan seorang lagi putera comel yg diberi nama IRFAN SYAFI BIN SHAHRIZAL pada tanggal 24 November 2011 di Hosp Serdang.. Alhamdulillah kelahiran yg mudah dan senang dengan berat 3.52kg hanya disambut oleh seorang nurse ditemani my beloved husband.. Alhamdulillah.. 1st time husband tgk saat² getir ini sbb ms Iman Syahmi dlu aku kena prosedur vacuum, so husband xleh tgk klu kt hosp kerajaan.. 

ketika usia Iman Syahmi setahun 8 bulan da dpt adik.. hehe... walaupun ade gak bunyi²an yg mengatakan "kesian, Iman pn x cukup ksih sayang lgik da dpt adik" , "gelojohnya ko anak rapat²"  tapi bagi aku.. ADA AKU KESAH.. hehe... anak tu kan rezeki dari ALLAH... ALLAH tahu ape yg terbaik utk hambaNya... mcmmana cara aku nk tolak pn, pakaila ape pn family planning yg terbaeek pn, tp klu ALLAH bagi rezeki itu, siapalah kita hendak menOlaknya... :) I'm happy  for it... setiap anak itu ade rezekinya... sekarang kena gO gO for baby gurl hehehe...

Irfan Syafi da genap 11 bulan.. 24 Nov ni genap setahun.. rasanya baru jek melalui saat² kelahiran itu... da nk setahun anak Ummi... Irfan skangni da berat 9.5kg.. seorang yg sgt suwiit.... asyik senyum jaa.. mmg mesra alam orangnya... chubby... uishh...geram nk gomoi² ja... suka menyakat abg Iman.. pantang tgk abg Iman main.... nk kaco aja...

Alhamdulillah, masih berjaya fully breastfeed Irfan... kuat ngempeng dak ni..insya ALLAH semoga dipermudahkan sehingga 2 tahun... so, tatapila wajah² kesayangan hamba ni.. ;)

2 month
2 month
  
Hari ke empat
 
3 month

3 month
 

5 month

nak gak selit gambar Iman Syahmi :P

5 month

4 hari sebelum deliver ;) sempat bwk Iman jln² naik bOt

My baby bOo ;) IRFAN SYAFI


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...